Ισπανία

«Κάνει… χιούμορ ο Γκριεζμάν όταν λέει για την Παρί», δηλώνει η Ατλέτικο!

Σε διάθεση του Αντουάν Γκριεζμάν για χιούμορ αποδίδουν από την Ατλέτικο την καταφατική απάντηση του Γάλλου φορ όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να γίνει συμπαίκτης των Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Μία απάντηση του Αντουάν Γκριεζμάν σε τηλεοπτική του συνέντευξη άναψε φωτιές στην Ατλέτικο, αν και οι Μαδριλένοι προσπαθούν να το ρίξουν στην… πλάκα.

Ο διεθνής επιθετικός ρωτήθηκε από τη γαλλική εκπομπή Telefoot αν ονειρεύεται να παίξει μια μέρα στην επίθεση μαζί με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ. H απάντησή του ήταν μονολεκτική: «Ναι».

Ο πρόεδρος των Ροχιμπλάνκος, Ενρίκε Θερέθο, επιχείρησε άμεσα να ρίξει τους τόνους: «Δεν καταλαβαίνετε τον Γκριεζμάν. Δεν τον έχετε μάθει ακόμα και δεν έχετε μάθει την αίσθηση του χιούμορ του».

Παράλληλα, όμως, φρόντισε –για καλό και για κακό- να στείλει και ένα μήνυμα στον Γάλλο επιθετικό: «Δεν έχω δει ότι θέλει να φύγει ο Γκριεζμάν. Αντίθετα, έχω διαπιστώσει ότι θέλει να συνεχίσει στην Ατλέτικο επειδή, εκτός των άλλων, έχει και ένα συμβόλαιο…».

Πάντως, η φημολογία περί αποχώρησης του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο έχει φουντώσει. Και σε αυτή πέρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστέθηκε πλέον και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x