Ιταλία

Κανσέλο: «Ο Ντάνι Άλβες είναι το είδωλο μου»!

Μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τη Βαλένθια στην Ίντερ, ο Ζοάο Κανσέλο απαντά στις ερωτήσεις των φαν του, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως ο Ντάνι Άλβες είναι το ίνδαλμά του.

Στις ερωτήσεις των φιλάθλων της Ίντερ έδωσε απαντήσεις ο Ζοάο Κανσέλο, μετά την πρόσφατη μεταγραφή του από τη Βαλένθια.

Για τους λόγους που επέλεξε το συγκεκριμένο κλαμπ, δήλωσε ότι: «Θεωρώ πως το να αγωνίζομαι για λογαριασμό της Ίντερ αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης, κάτι που αποδεικνύεται και από τα τρόπαια που έχει κατακτήσει. Σκοπεύω να δουλέψω πολύ σκληρά, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Serie A. «Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, καθώς από πάντα διέθετε ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου. Αγωνιζόμενος με τους “νερατζούρι” έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ και, φυσικά, να κερδίσω μια θέση στο ρόστερ της Βραζιλίας για το Μουντιάλ του 2018».

Για τη φανέλα με το νούμερο 7, είπε πως: «Τον αριθμό αυτό είχε και ο Λουίς Φίγκο, ωστόσο, ο βασικός λόγος που τον επέλεξα είναι επειδή μου θυμίζει την ημερομηνία γέννησης της μητέρας μου. Λόγω της θέσης μου στον αγωνιστικό χώρο, θα ήθελα να μοιάσω στον Ντάνι Άλβες. Αποτελεί το είδωλό μου και νιώθω σαν εκείνον».

Έκλεισε, κάνοντας αναφορά στο επικείμενο ντέρμπι του Σαββάτου με τη Ρόμα. «Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς, καθώς και οι δύο ομάδες αποδίδουν εξαιρετικά. Πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε. Νιώθω συγκίνηση που θα αγωνιστώ στο “Τζουζέπε Μεάτσα”, διότι εντάσσεται στους “ναούς” του ποδοσφαίρου».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x