Stoiximan Super League

Καραδήμος: «Δεν είναι στα καλά του ο ΠΑΟΚ-Για αυτό επέλεξα την Προοδευτική»

Την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν σχολίασε ο πρώην παίκτης του, Λουκάς Καραδήμος, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και παράλληλα μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Προοδευτικής.

Ο νέος προπονητής της Προοδευτικής, Λουκάς Καραδήμος, μίλησε στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σχολίασε την εικόνα του «δικεφάλου του Βορρά» στο ξεκίνημα της σεζόν και τόνισε ότι δεν πατάει καλά και πως ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς… ψάχνεται.

Αναλυτικά μίλησε στους Μάνο Σπανόπουλο, Νικόλα Ακτύπη, Αλέξανδρο Ξενικάκη για:

-τον λόγο που πήρε την απόφαση να αναλάβει την Προοδευτική, αλλά και για το γεγονός ότι πέρυσι ήταν στον Ιωνικό και φέτος στην μισητή αντίπαλό του: «Σήμερα θα πάω πρώτη ημέρα για προπόνηση. Στις κατηγορίες αυτές, είναι ελκυστική ομάδα η Προοδευτική. Είναι ομάδα που έχει στόχους και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση που μου έγινε. Υπάρχει στην ομάδα ο πρόεδρος που ασχολείται με την ομάδα. Γενικότερα είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μέσα στην ομάδα. Εντάξει, είναι δύσκολο, δεν είναι. Είμαστε επαγγελματίες και δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα το κάνω».

-το αν θα ενισχυθεί η ομάδα του: «Υπάρχουν κενά, είναι αξιόλογος ο κορμός. Έχω διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση ότι θα κάνουμε κινήσεις. Παντού θα κοιτάξουμε, θα γίνουν αλλαγές. Όχι όμως υπερβολές».

-το γεγονός ότι προβιβάζονται λίγες ομάδες στην Football League και την πιθανότητα να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, την Καλλιθέα: «Θα μπορούσανε να ανεβαίνουν δύο ομάδες. Είναι άδικο για τις ομάδες με τις διοικήσεις. Η Καλλιθέα απ’ ότι διαβάζω και μαθαίνω θα είναι στην δεύτερη κατηγορία. Αισιοδοξώ ότι θα γίνει αυτό και δεν θα χρειαστεί να την αντιμετωπίσω. Έχω παίξει κόντρα στην Καλλιθέα στο παρελθόν».

-την έως τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι ακόμα στα καλά της η ομάδα. Ψάχνεται και ο προπονητής με τα σύστημα και με τους παίκτες. Δείχνει η ομάδα ότι θέλει ενίσχυση, αλλά αισιοδοξώ ότι θα βρει τον δρόμο της. Έχει γίνει κουραστικό όλο αυτό το πράγμα με τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι δυνατός και οικονομικά. Χρειάζεται να πάρει και ένα πρωτάθλημα».

-τις μεταγραφές που έχουν γίνει στην Ελλάδα: «Ο Ολυμπιακός έκανε καλές κινήσεις, στον ΠΑΟΚ θα ήθελα να δω πίσω τον Βιεϊρίνια. Οι ομάδες γενικά έχουν προβλήματα, δεν ξέρουν πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x