Stoiximan Super League

Καραπαπάς σε Τεβεκέλη: «Με τον ΠΑΟ δεν θα συμπορευτούμε ποτέ γιατί είναι ο μόνος αιώνιος εχθρός μας»

Στις δηλώσεις του Μάλαμα Τεβεκέλη, σύμφωνα με τις οποίες οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συμπορεύονται, απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς.

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Μάλαμας Τεβεκέλης, αναφέροντας μεταξύ άλλων και το όνομα του ίδιου, έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού σχολίασε τον ισχυρισμό του συμβούλου διαιτησίας του ΠΑΟΚ περί «συμπόρευσης» των Πειραιωτών με τον Παναθηναϊκό.

Έγραψε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Μου είπαν ότι ο κ. Μάλαμας Τεβεκέλης, ο "υπεύθυνος διαιτησίας" (!!!) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε μένα λέγοντας πως η "ανακοίνωση" μου αποδεικνύει την "συμπόρευση" μας με τον… Παναθηναϊκό…

Είναι λογικό ο κ. Τεβεκέλης να μη γνωρίζει τη διαφορά ανακοίνωσης και post στο facebook αλλά άσχετα από αυτό, ας του απαντήσω:

Α) Με τον Παναθηναϊκό δεν θα συμπορευτούμε ΠΟΤΕ γιατί είναι ο μόνος αιώνιος αντίπαλος και εχθρός μας. (Όπως δικός σας είναι ο Άρης για να καταλάβεις κυρ Μάλαμά)…

Β) Αντί να λες σαχλαμάρες ας συνεχίσεις να "επιμορφώνεις" για θέματα διαιτησίας την ΠΑΕ και κυρίως τους… εξωτερικούς της συνεργάτες…»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x