Ισπανία

Καρβαχάλ για Λοπετέγκι: «Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Ντάνι Καρβαχάλ για τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουλέν Λοπετέγκι, που, όπως τόνισε, ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ!

Αίσθηση προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Ντάνι Καρβαχάλ για τον Τζουλέν Λοπετέγκι, που τον αποκάλεσε τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ!

Ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας της «βασίλισσας» σχολίασε σε συνέντευξή του στο «TVE» τα συναισθήματά του μετά την απόλυση του Ισπανού και τόνισε πως του έλειπε η τύχη, ώστε να πετύχει στους «μερένχες».

«Για μένα, είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Δυστυχώς, του έλειψε το κομμάτι της τύχης που απαιτούνταν για να παραμείνει στην ομάδα», υποστήριξε ο 26χρονος άσος.

«Ο τρόπος που παρακολουθεί το παιχνίδι, που διαχειρίζεται την ομάδα και που αντιμετωπίζει τους παίκτες, είναι κάτι που συμμερίζομαι. Το είπα πριν έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης, το λέω μετά την απομάκρυνση του και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να έχω έναν άλλο τεχνικό που θα το κάνει καλύτερα από αυτόν», συνέχισε.

«Εμείς δεν κάναμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, αλλά η Ρεάλ έρχεται πάντα από πίσω. Πέρυσι μας είχαν επιτεθεί από όλες τις κατευθύνσεις, όμως καταλήξαμε πρωταθλητές Ευρώπης», κατέληξε.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x