Ισπανία

Καρβαχάλ: «Θα πρέπει να υποφέρουμε τώρα»

Ο Ντάνι Καρβαχάλ, έδωσε συνέντευξη στο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε στα όσα έχει στο μυαλό του εν όψει της νέας σεζόν.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Καρβαχάλ, μίλησε στο κανάλι του συλλόγου για τους στόχους της νέας σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα για τα όσα του έχει προσφέρει.

Διανύοντας την 15η σεζόν του στον σύλλογο, από την ηλικία των 10 ετών, ο Καρβαχάλ έχει ήδη κατακτήσει τρία Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τη σεζόν 2017/18, προβλέπει σπουδαία πράγματα, καθώς είναι πεπεισμένος ότι η Ρεάλ θα κατακτήσει όλα τα τρόπαια.

«Ελπίζω να έρθουν ακόμα περισσότερα χρόνια στην Ρεάλ και τους ευχαριστώ όλους για όσα έκαναν για μένα. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε όσους περισσότερους τίτλους γίνεται με την Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε στο κανάλι του συλλόγου.

Ο Καρβαχάλ, μίλησε επίσης για την σκληρή προετοιμασία που κάνουν τώρα στη Μαδρίτη:

«Είχαμε πολύ απαιτητικά προγράμματα στην προετοιμασία γιατί αυτό ήταν το απαραίτητο. Άμα θέλουμε να είμαστε στο 100% τον Μάρτη και τον Απρίλη, τότε θα πρέπει να υποφέρουμε τώρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στα δύο επικείμενα σούπερκαπ, κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Έχουμε τα δύο σούπερκαπ που πλησιάζουν και θυμάμαι πέρυσι, κόντρα στη Σεβίλλη, που καταφέραμε να γυρίσουμε το σκορ στα τελευταία λεπτά εξαιτίας της καλής μας φυσικής κατάστασης. Το γεγονός αυτό μπορεί να είναι κομβικής σημασίας και να οδηγήσει σε μια καλή αρχή».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x