Europa League

Καρεμπέ: «Έχει μεγάλο όραμα για τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο «NTV Spor» και αναφέρθηκε στο όραμα που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό, όπως και για τους στόχους που δεν έχει πετύχει λόγω της οικονομικής κρίσης.

Για το όραμα που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό αλλά και τους στόχους που δεν έχει καταφέρει ακόμη να πραγματοποιήσει λόγω της οικονομικής κρίσης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο «NTV Spor» ο Κριστιάν Καρεμπέ.

«Είχα προτάσεις και από ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όμως προτίμησα τον Ολυμπιακό επειδή πίστεψα στο πρότζεκτ. Ο πρόεδρος Μαρινάκης έχει μεγάλο όραμα. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τους στόχους μας λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα όμως τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε και πάλι πρωταθλητές και να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού.

Για το τουρκικό ποδόσφαιρο: «Πέρα από τη Μπεσίκτας στο Europa League, παρακολουθούμε επίσης τη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Τώρα, υπάρχει και μια τέταρτη ομάδα από την Κωνσταντινούπολη που φιλοδοξεί να βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με αυτές και είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι μια καλή εξέλιξη για την εξέλιξη του ανταγωνισμού στο πρωτάθλημά σας. Η Οσμανλίσπορ είναι μια από τις ομάδες που κυνηγά να μπει κι αυτή σε αυτό το γκρουπ. Αλλά στην κουλτούρα του ποδοσφαίρου κατά το παρελθόν, Μπεσίκτας, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έχουν πολύ διαφορετική θέση στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x