Stoiximan Super League

Κάρμης: «Ο Εσιέν ήρθε, τα άρπαξε και έφυγε»

Διαβάστε τι υποστήριξε η πλευρά του Παναθηναϊκού και αυτή του Εσιέν στη σημερινή εκδίκαση της προσφυγής του Γκανέζου.

Φουλ επίθεση εξαπέλυσε ο Γιάννης Κάρμης προς τον Εσιέν σήμερα στην εκδίκασή της προσφυγής που έχει καταθέσει ο Γκανέζος κατά του Παναθηναϊκού.

Ο νομικός σύμβουλος της πράσινης ΠΑΕ στην αγόρευσή του στάθηκε στην μηδαμινή προσφορά του παίκτη αλλά και τους λόγους που ώθησαν την ομάδα να αποδεχθεί τον διακανονισμό.

«Ήρθε εδώ, τα άρπαξε και έφυγε και μας εκβιάζει αυτή την στιγμή. Ήρθε και από τα 45 παιχνίδια του πρώτου χρόνου έπαιξε τα 17», ανέφερε ο Γιάννης Κάρμης, ο οποίος για την οικονομική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επεσήμανε ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή επέβαλε τις ρήτρες τις οποίες και χαρακτήρισε «υπερβολικές και καταχρηστικές».

«Έπρεπε να κλείσουμε αυτή την ιστορία για να είμαστε συνεπείς απέναντι στην UEFA», ανέφερε ο κ.Κάρμης και συνέχισε:

«Θέλαμε να κλείσουμε με κάθε τρόπο την πληγή του συμβολαίου Εσιέν, ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε ως δήθεν μεγάλος και τρανός και δεν προσέφερε τίποτα στον Παναθηναϊκό και δεν αντέχαμε να τον έχουμε να κάθεται και να πληρώνεται και να του πληρώσουμε και τον επόμενο χρόνο. Γι' αυτό βρεθήκαμε στην ανάγκη να συμφωνήσουμε με αυτούς τους όρους με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να έρθουμε στο δικαστήριο, να ζητήσουμε να προσαρμοστεί η συμφωνία», κατέληξε.

Από την άλλη πλευρά οι Λίνα και Άσπα Σουλούκου, οι οποίες εκπροσώπησαν τον Γκανέζο, τόνισαν ότι ο παίκτης ζητά τα δεδουλευμένα του, ενώ κάλεσαν ως μάρτυρα τον φίλο του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Σκρέτα ο οποίος υποστήριξε ότι του μετέφερε ο παίκτης ότι «ο Παναθηναϊκός του κατέστρεψε την καριέρα. Αν ήθελε να ζητούσε λεφτά, θα ζητούσε και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x