Κύπρος

Ανατροπή στις καθυστερήσεις και... περιμένει για τα playoffs η Ομόνοια

Σημαντική νίκη πήρε η Δόξα Κατωκοπιάς στην έδρα του Ακρίτα Χλώρακα (1-2) ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Ομόνοια στην έδρα της Καρμιώτισσας για την 26η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Δόξα, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η προσφυγική ομάδα επικράτησε με 2-1 του Ακρίτα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ανέβηκε στους 21 βαθμούς πιάνοντας το Παραλίμνι στην 11η θέση. Διπλό - ανατροπή της Ομόνοιας στο «Τσίρειο» με 2-1 επί της Καρμιώτισσας με τους «πράσινους» να αναμένουν το αποτέλεσμα της Νέας Σαλαμίνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την είσοδο τους στα playoffs.

Στην Πάφο η Δόξα Κατωκοπιάς κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της και να προηγηθεί μόλις στι 16'. Ο Μπένι από αριστερά ελίχθηκε και έκανε την σέντρα στην περιοχή, εκεί που ο Τρούγιτς νίκησε στον αέρα τον Καραγιάννη και με ωραία κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Περντρέου... ανοίγοντας το σκορ. Η αντίδραση του Ακρίτα ήταν άμεση με τον Τόρες να κάνει με όμορφο πλασέ από κοντά το 1-1. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Καραγιάννη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-2.

Απίθανη ανατροπή για την Ομόνοια στις καθυστερήσεις στην έδρα της Καρμιώτισσας. Ο Καλτσάς έδωσε στο 62' το προβάδισμα στους γηπεδούχους σοκάροντας το «τριφύλλι» στο 62'. Στο 77' ο Κακουλλής τροφοδότησε στην περιοχή τον Ανσαριφάρντ που ισοφάρισε σε 1-1. Λίγο πριν τη λήξη ο Γιούστε με κεφαλιά εγραψε το τελικό 1-2 απέναντι στην Καρμιώτισσα που είχε μείνει με 10 παίκτες από την αποβολή του Μίτσου στο 84'.

Αναλυτικά η 26η αγωνιστική (τελευταία πριν την έναρξη των πλέι οφ):
Σάββατο 4/3
ΑΕΚ Λάρνακας-Ένωση Παραλιμνίου 3-1
(8', 13', 82' πεν. Τρισκόφσκι - 48' Έμαν)

Κυριακή 5/3
Καρμιώτισσα Πολ.-Ομόνοια 1-2
(65' Kαλτσάς-80' Ανσαριφάρντ. 90+5' Γιούστε)
Ακρίτας Χλώρακα-Δόξα Κατωκοπιάς 1-2
(20' Tόρες- 16' Τρούγιτς, 29' αυτ. Καραγιάννης)

Δευτέρα 6/3
ΑΕ Λεμεσού-Απόλλων Λεμεσού (18:00)
ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα (19:00)

Τρίτη 7/3
Άρης Λεμεσού-Ανόρθωση (18:00)
Ολυμπιακός Λευκωσίας-Πάφος (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x