Stoiximan Super League

Καρούλιας: «Διεκδικητής τίτλου ο Παναθηναϊκός;»

Κριτική στον Παναθηναϊκό μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Νίκο Καρούλια ο οποίος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τις δυνατότητες της ομάδας να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Έντονη κριτική στον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αναστασίου άσκησε ο Νίκος Καρούλιας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 για το χθεσινό στραπάτσο από την Καμπάλα.

Ο παλιός άσος του τριφυλλιού –μάλιστα- εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τις δυνατότητες που έχουν οι πράσινοι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο μακριά. Μπορεί να στεναχωρώ τους αδελφούς μου αλλά όχι σε σχέση με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ανταγωνιστικότητα», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρούλια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη:

-για τον χθεσινό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού:
«Δεν είναι πρώτη φορά που το παθαίνουμε αυτό στον Παναθηναϊκό. Το χθεσινό όμως ήταν ηχηρό. Ταρακούνησε την ομάδα και φαντάζομαι να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός το έχει αυτό… Τα ματς δεν τα παλεύει. Αυτή η ηρεμία που επιβάλει ο Αναστασίου στο παιχνίδι θα μπορούν να τη διαχειριστούν παίκτες που έχουν τις δυνατότητες. Θα έπρεπε να κατεβαίνουν με μεγαλύτερο τσαμπουκά. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Ήταν η σιγουριά; Η αδυναμία; Όλα. Βλέπω πως τρώμε γκολ από στημένη φάση και βλέπω τον Πράνιτς ο οποίος δεν είναι ψηλός να μαρκάρει στο πρώτο δοκάρι… Ε τότε παίρνουμε τα διπλώματα του προπονητή.

Στο δεύτερο γκολ ανοίγει η άμυνα και μένει ο Σάντσεθ με δύο παίκτες. Πάντα κλείνουμε εκεί που υπάρχει περισσότερος κίνδυνος. Βασικά πράγματα αλληλοκάλυψης δεν τα κάνουμε. Στην ανάπτυξη είναι ότι κάναμε πράγματα. Ήταν αρκετά για να περάσουμε αυτή την ομάδα. Όταν τρως δύο γκολ όμως είναι δύσκολα τα πράγματα.

Και οι επιλογές του Αναστασίου είναι λανθασμένες. Δεν γίνεται να τον κρατάς τον Πράνιτς που ήταν άφαντος. Ή τον Μπούρμπο που το παιδί φαίνεται ότι δεν είναι για τον ΠΑΟ. Ο Σάντσεθ δεν είναι αυτό που έχω δει και εγώ. Μήπως η ηρεμία που περνάει ο Αναστασίου στο ματς τους κοιμίζει; Το ποδόσφαιρο θέλει νεύρο».

-για τις μεταγραφές που έγιναν:
«Κακά τα ψέματα. Κρίνουμε τους παίκτες βάσει αυτού που βλέπουμε. Όταν έχεις ένα συγκεκριμένο μπάτζετ είναι δύσκολο να πετύχεις το λαυράκι. Με τον Εσιέν νομίζω πως θα βγει. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι μεταγραφές δεν έχουν βγει μέχρι τώρα. Ήταν μετριότατες. Και ο Σάντσεθ ήταν μετριότατος».

-εάν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα:
«Το «διεκδικητής του πρωταθλήματος» ποιος τον χρίζει; Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο μακριά. Μπορεί να στεναχωρώ τους αδελφούς μου αλλά όχι σε σχέση με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ανταγωνιστικότητα. Η ομάδα αυτή μπορεί να χάσει εύκολα παιχνίδι. Πέρσι έπαιρνε δύσκολα ματς και έχανε μικρά. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των ομάδων που δεν έχουν παίκτες που με μια ενέ3ργεια μπορούν να κρίνουν ένα αποτέλεσμα. Υπάρχει ένας μόνο, ο Μπεργκ. Και ο Εσιέν ίσως όταν βρει ρυθμό. Αυτή την ομάδα έτσι όπως είναι νομίζω πως δεν γίνεται να διεκδικήσει τον τίτλο. είναι μακριά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x