Πολλοί ποδοσφαιριστές επιλέγουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο πρωτάθλημα της Κίνας, καθώς τα συμβόλαια που προσφέρουν οι συγκεκριμένες ομάδες είναι τεράστια.

Σε σχετική ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος ανέφερε: «Είναι χαζό. Για μένα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αρκεί όποιος πηγαίνει να αγωνιστεί στην Κίνα να παραδεχτεί πως το κάνει για τα χρήματα».

Στη συνέχεια, ο ίδιος ρωτήθηκε αν είχε πότε πρόταση από το κινεζική ομάδα με τον ίδιο να απαντά: «Δεν θυμάμαι καν, το όνομα της ομάδας που μου έκανε πρόταση».

Τέλος ανέφερε πως «αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα με καλές προοπτικές, δηλώνω έτοιμος στην ηλικία των 35 ετών να υπογράψω και να συνεισφέρω τα μέγιστα. Ακόμα και αν αυτό είναι χωρίς χρήματα, αφού δε με απασχολούν».

Να σημειωθεί πως ο Κασάνο βρίσκεται χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Βερόνα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ και η Μίλαν.

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ