Ιταλία

Κασάνο: «Ανόητη απόφαση να παίξει κάποιος στην Κίνα»

Καυστικά απάντησε σε ερώτηση των δημοσιογράφων ο Αντόνιο Κασάνο, όταν ρωτήθηκε για τους παίκτες που αποφασίζουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Πολλοί ποδοσφαιριστές επιλέγουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο πρωτάθλημα της Κίνας, καθώς τα συμβόλαια που προσφέρουν οι συγκεκριμένες ομάδες είναι τεράστια.

Σε σχετική ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος ανέφερε: «Είναι χαζό. Για μένα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αρκεί όποιος πηγαίνει να αγωνιστεί στην Κίνα να παραδεχτεί πως το κάνει για τα χρήματα».

Στη συνέχεια, ο ίδιος ρωτήθηκε αν είχε πότε πρόταση από το κινεζική ομάδα με τον ίδιο να απαντά: «Δεν θυμάμαι καν, το όνομα της ομάδας που μου έκανε πρόταση».

Τέλος ανέφερε πως «αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα με καλές προοπτικές, δηλώνω έτοιμος στην ηλικία των 35 ετών να υπογράψω και να συνεισφέρω τα μέγιστα. Ακόμα και αν αυτό είναι χωρίς χρήματα, αφού δε με απασχολούν».

Να σημειωθεί πως ο Κασάνο βρίσκεται χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από τη Βερόνα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ και η Μίλαν.

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x