Ελλάδα

Καταγγελία από Συναδινό στην ΕΠΟ για τους νεοναζί στο ΟΑΚΑ!

Στη… σέντρα έβγαλε την ομοσπονδία η κυβέρνηση μετά τα θλιβερά γεγονότα στον αγώνα της Εθνικής με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ.

Κατά της διοίκησης της ΕΠΟ στρέφεται η κυβέρνηση για την παρουσία νεοναζί στον αγώνα Εθνικής με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή.

Όπως αποκαλύπτει η Live Sport, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, παρέπεμψε την υπόθεση στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος ζητώντας να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της ομοσπονδίας και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις σε βάρος της για την εμφάνιση ναζιστικών συμβόλων (μαύρος ήλιος των SS, ελληνική σημαία με το σύμβολο της Χρυσής Αυγής) και το κάψιμο μιας τουρκικής σημαίας στις κερκίδες.

Η κυβέρνηση προφανώς κρίνει πως παρότι δεν ήταν η πρώτη φορά που τέτοια φασιστικά στοιχεία έδωσαν το «παρών» στην εξέδρα αγώνα της Εθνικής, η ομοσπονδία είτε δεν είχε μεριμνήσει σχετικά, είτε τα μέτρα που έλαβε ήταν αναποτελεσματικά, με αποτέλεσμα πέρα από τις εικόνες ντροπής που όλοι είδαν, να υπάρχει και κίνδυνος τιμωρίας της ελληνικής ομάδας αλλά και της ομοσπονδίας.

Πάντως η ΕΦΙΠ πρώτα θα αποφασίσει αν μπορεί να επιληφθεί της υπόθεσης λόγω του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου, κάτι που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x