Super League 2

Καταγγέλλει επίθεση στον κόσμο απ' τα ΜΑΤ η Παναχαϊκή!

Καταγγελία για επίθεση σε βάρος του κόσμου της που έδωσε το παρών στο γήπεδο της Ελευσίνας απ' τα ΜΑΤ έκανε η Παναχαϊκή. Ζήτησε συγγνώμη ο επικεφαλής της Αστυνομίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σε καταγγελία σε βάρος των ΜΑΤ προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Οι Πατρινοί -με ανακοίνωση που εξέδωσαν- κάνουν λόγο για επίθεση άνευ λόγου στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελευσίνας.

Σ' αυτήν σημειώνεται πως ο κόσμος ήταν άψογος καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και μετά τη λήξη του, μην δίνοντας το παραμικρό δικαίωμα, ενώ χαρακτηριστικά οι κοκκινόμαυροι αναφέρουν πως ο επικεφαλής της Αστυνομίας ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να καταγγείλει και να εκφράσει την έντονη δυσφορία της για την άνευ λόγου επίθεση των ανδρών των ΜΑΤ προς τους φιλάθλους της, οι οποίοι επέδειξαν άψογη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Τέτοια φαινόμενα αποτρέπουν τους υγιείς φιλάθλους να ακολουθούν την ομάδα που αγαπούν και θα πρέπει η διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας να αντιληφθεί πως η αθλητική βία δεν είναι μονόπλευρη.

Κλείνοντας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ήθελε να ευχαριστήσει τον επικεφαλής της Αστυνομίας στο γήπεδο καθώς ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές συμβάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x