Αγγλία

«Καθαρίζει» τρεις παίκτες ο Ποκετίνο

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, επιβεβαίωσε πως δεν υπολογίζει για τη νέα χρονιά τους Ναμπίλ Μπενταλέμπ, Φεντερίκο Φάτζιο και Άλεξ Πρίτσαρντ.

Την εκκαθάριση του ρόστερ της Τότεναμ έχει ξεκινήσει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, με τους Μπενταλέμπ, Φάτζιο και Πρίτσαρντ να αποτελούν τρεις ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν από την ομάδα. Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός άφησε τους τρεις παραπάνω παίκτες εκτός αποστολής για τους φιλικούς αγώνες του International Champions Cup που θα διεξαχθούν στην Αυστραλία.

Στη συνέντευξη τύπου πριν τα παιχνίδια των «σπιρουνιών» με Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ποκετίνο δήλωσε με σαφήνεια: «Η κατάσταση για τους τρεις παίκτες είναι ξεκάθαρη. Δεν βρίσκονται στα πλάνα μου».

Μαζί με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, ο Ποκετίνο άφησε εκτός αποστολής και τον Κλίντον Εντζιέ, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί για τη Μαρσέιγ. Ο λόγος, όμως, που ο Καμερουνέζος φορ έμεινε στο Λονδίνο είναι ένας τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί, όπως υποστηρίζει ο κόουτς των Λονδρέζων. «Ο Εντζιέ είναι τραυματίας. Βρίσκεται στο Λονδίνο γιατί δεν είναι διαθέσιμος (σ.σ. για τα παιχνίδια που θα δώσουν)», ήταν τα λόγια του Αργεντινού προπονητή.

Επιμέλεια: Βασίλης Παπαδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x