Champions League

Κατσαβάκης: «Ο Ίβιτς έκανε πολύ καλή προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Το εγκώμιο του Βλάνταν Ίβιτς έπλεξε ο Μάκης Κατσαβάκης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το «πως» προετοίμασε τον ΠΑΟΚ για το χθεσινό ματς.

Αρκετά καλά προετοιμασμένος ήταν ο ΠΑΟΚ για το χθεσινό ματς με τον Άγιαξ από τον προπονητή του. Αυτό τόνισε ο Μάκης Κατσαβάκης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 πλέκοντας –επί της ουσίας- το εγκώμιο του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη:

-για τον ΠΑΟΚ και την εμφάνισή του χθες:

Είχε μια καλή εικόνα μετά τις προσθήκες. Ήταν προσεκτικός στον αμυντικό τομέα αν και βοηθήθηκε ο ΠΑΟΚ από την εξέλιξη του αγώνα χθες. Ένας ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν ομοιογενής σε αρκετά μεγάλο βαθμό για πρώτο παιχνίδι. Ήταν συμπαγής και λειτούργησε ομαδικά σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Βλάνταν έκανε πολύ καλή προετοιμασία για το ματς αυτό. Έχει μελετήσει πολύ τον αντίπαλο ο οποίος χθες ήταν προβλέψιμος.

Δεν υπάρχει φαβορί. Ο Αγιαξ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αλλά πάντα μπορούν να υπάρξουν καταστάσεις που θα φέρουν τα πάνω – κάτω. Ο Άγιαξ έχει παίκτες που δεν έφτασαν το πικ της απόδοσής του. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ μπορεί να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει κάτι.

-για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός θα είναι ο κυρίαρχος στην Ελλάδα. Αλλα΄δεν ξέρω πώς θα προσαρμοστεί στα δεδομένα και δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Σίγουρα η άλλη ομάδα θα έχει πρέσινγκ και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος. Εάν το παιχνίδι μείνει χαμηλά τότε ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα».

-για τα πλάνα του Βίκτορ:

«Τα συστήματα είναι μόνο στα χαρτιά. Μεγαλο ρόλο παίζουν οι εντολές και οι ρόλοι που θα έχουν οι παίκτες. Ο Φορτουνης αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό και μπορεί να ανταποκριθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x