Ελλάδα

Κατσουράνης στον ΣΠΟΡ FM: «Είχαμε απομυθοποιήσει τους άλλους παίκτες»

Σημαντικό ήταν το γεγονός ότι πολλοί παίκτες της Εθνικής 2004 αγωνίζονταν στο εξωτερικό, όπως τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6...

Σημαντικό ήταν το γεγονός ότι πολλοί παίκτες της Εθνικής 2004 αγωνίζονταν στο εξωτερικό, όπως τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6...

«Το σημαντικό ήταν ότι πολλοί παίκτες είχαμε πάει στο εξωτερικό και είχαμε απομυθοποιήσει τους άλλους παίκτες», τόνισε...

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω».

-Τι θυμάται από την ημέρα του τελικού του Euro 2004...
«Πρώτο πράγμα που μου έρχεται ήταν το σφύριγμα της λήξης τους τελικού. Εκεί που αρχίζουμε να το καταλαβαίνουμε αυτό που πετύχαμε. Απλώς προσπαθούμε να το περιγράψουμε. Ζήσαμε έντονα.
Δεν είχαμε καταλάβει τις γινόταν στους δρόμους της Αθήνας. Γενικότερα στη χώρα. Υπήρχε μια θετική ενέργεια πάνω από όλους. Ήμασταν πολλές φουρνιές ανακατεμένες και το σημαντικό ήταν η παρουσία και η στάση των παιδιών που έπαιζαν.
Επίσης όμορφες στιγμές ήταν όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο και πανηγυρίσαμε. Πού λέγαμε ό,τι μας κατέβαινε. Νιώθαμε ότι δεν είχαμε άγχος. Θυμάμαι που πέσαμε στην πισίνα.
Υπήρχαν παιδιά που έδιναν πίστη και στους άλλους. Πιο αισιόδοξος από τον Καραγκούνη δεν υπάρχει. Το σημαντικό ήταν ότι πολλοί παίκτες είχαμε πάει στο εξωτερικό και είχαμε απομυθοποιήσει τους άλλους παίκτες.
Η Εθνική πάλι έχει μπει σε έναν δρόμο. Βλέπουμε και πόσο δύσκολο ήταν να περάσουμε την Κροατία. Πρέπει να αφήσουμε τον προπονητή να δουλέψει.

-Ποια ομάδα του Μουντιάλ του θυμίζει την Εθνική 2004...
Οι Σουηδοί μοιάζουν με την Εθνική μας. Παίζουν και αυτοί με αυτοθυσία. Σαν μια μονάδα. Γιατί και εκείνοι δεν έχουν ξεχωριστές μονάδες.

-εάν μπορεί να γίνει έκπληξη...
«Δεν έχουμε δει σε κάποιο Μουντιάλ. Στο εφετινό ίσως να το πάρει κάποια από τις ομάδες που δεν το έχουν πάρει ποτέ. Βέβαια δεν είναι εύκολο αυτό να συμβεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x