Euro 2024

Κατσουράνης στον ΣΠΟΡ FM: «Έδειξε επιπολαιότητα στον όμιλο η Κροατία» (audio)

Για την εικόνα που έχει δείξει η Κροατία στα προκριματικά του Μουντιάλ και την ευκαιρία που έχει η Εθνική να την προσπεράσει για να βρεθεί στα τελικά μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κατσουράνης.

Αναλυτικά, όσα είπε στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:
Για το ματς με την Κροατία: «Θα το παλέψουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Προσωπικά, θεωρώ ιδανικό αντίπαλο τη Δανία, αυτή θα ήθελα».

Για το ότι η Δανία έχει δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα στα προκριματικά, από ότι η Κροατία: «Βέβαια, η Δανία θα ήταν λιγότερο επιπόλαια, αλλά νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο στη δική μας ομάδα. Δεν έχει παίκτες με τόση ποιότητα και τεχνική. Πάντα όμως υπάρχει και άλλη άποψη, ότι είναι πιο συγκεντρωμένοι για την πρόκριση. Ακόμα και στον όμιλο οι Κροάτες έδειξαν επιπόλαιοι. Ενώ πήγαιναν τραίνο για την πρώτη θέση, πήραν την δεύτερη. Δείχνουν μια επιπολαιότητα».

Για το ιδανικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς: «Καλύτερη από το 0-0 είναι μια ισοπαλία με γκολ. Είναι νόμος αυτό στο ποδόσφαιρο».

Για τα υπόλοιπα ζευγάρια των μπαράζ: «Πιστεύω πως θα περάσουν η Ιταλία και η Ελβετία. Το άλλο ζευγάρι είναι δύσκολο να προβλέψεις. Οι Ελβετοί έχουν κάνει άλματα προόδου, έχουν πολύ καλή ομάδα. Με μια ήττα πήγαν στα μπαράζ».

Για την Παναχαϊκή: «Με σταθερά βήματα προσπαθούμε να κάνουμε καλή ομάδα. Θέλουμε να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας, με παιδιά από την Πάτρα και να μην χρειαζόμαστε κάθε χρόνο δέκα και 15 παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x