Γ' Εθνική

«Καυτός» Παυλής!

Το κλίμα στο Πήλιο είναι δροσερό, αλλά ο Μιχάλης Παυλής επέστρεψε «καυτός» στη δράση! Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ έκανε όργια στο διπλό του Σαββάτου, πετυχαίνοντας τρία γκολ και δίνοντας μια ασίστ.

Στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ το Σάββατο ο Τραϊανός Δέλλας εκνευρίστηκε.

Δεν μπορούσε να πιστέψει την αστοχία των παικτών του στις ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων.

Και όπως αποδείχθηκε και στο διπλό που ακολούθησε στο τέλος του προγράμματος οι φωνές του έπιασαν τόπο. Διότι οι «κιτρινόμαυροι»-με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Παυλή- ξεμπούκωσαν κάπως.

Ο νεαρός επιθετικός εξελίχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή του διτέρματος που έγινε στα 3/4 του γηπέδου κι έληξε με το χορταστικό 5-5. Σκοράροντας λοιπόν τρεις φορές και δίνοντας και μια ασίστ, «σκέπασε» την επίσης καλή απόδοση του Μπρέσεβιτς, που πέτυχε δυο γκολ και κέρδισε κι ένα πέναλτι.

Εκτός των Ανάκογλου και Ράμα, δε, που σκόραραν τα άλλα τέρματα της ομάδας του Παυλή (οι Σταθάκης, Κορδέρο και Πεταυράκης πέτυχαν εκείνα των αντιπάλων) τις εξαιρετικές εμφανίσεις συνέχισε και ο Παναγιώτης Ντούνης.

Κι αυτό διότι ο νεαρός γκολκίπερ έκλεψε την παράσταση στη διαδικασία των πέναλτι που… κλήθηκε να καθορίσει τον νικητή, αποκρούοντας συνολικά τέσσερα χτυπήματα συμπαικτών του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x