Αγγλία

Κέβιν Ντε Μπρόινε : «Μεγάλη ιστορία η Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, άλλα είμαστε καλύτεροι!»

Δεν συγκρίνει την ομάδα του ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν συγκρίνει την ομάδα του ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε πώς η ομάδα του δεν μπορεί να συγκριθεί με της δύο μεγάλες ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω της μικρής συμμετοχής που έχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

Η Μάντσεστερ Σίτι σήμερα αντιμετωπίζει την Μονακό στο «Έτιχαντ» για την φάση τον «16» του Champions League.
Ο Βέλγος επιθετικός τον «πολιτών» ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του μπορεί να συγκριθεί με τις δύο «δυνατές» ομάδες της Αγγλίας στο κομμάτι τον ευρωπαϊκών διοργανώσεων.


«Ο κόσμος μιλάει για ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ, με την ιστορία που έχουν. Προφανώς είναι μεγάλες ομάδες και δεν γίνεται να τις συγκρίνεις με εμάς, επειδή δεν είχαμε τον χρόνο που είχαν εκείνοι για όσα πέτυχαν στο Champions League μέσα στα χρόνια», ανέφερε ο Βέλγος για τις δυο αγγλικές ομάδες που απουσιάζουν φέτος από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ για την παρουσία της Σίτι σε αυτήν από το 2011 και μετά, σημείωσε:
«Για πολλά χρόνια παίζανε εκεί και εμείς το κάνουμε αυτό μόλις πέντε ή έξι χρόνια. Χρειαζόμαστε την ίδια χρονική παρουσία ώστε να μπορούμε να συγκριθούμε μαζί τους στο Champions League. Η ιστορία για μένα δεν λέει κάτι, αλλά για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο είναι τα πάντα. Όλοι στην Αγγλία θα είναι πολύ χαρούμενοι για τις αγγλικές ομάδες, σε περίπτωση που πετύχουν κάτι στην Ευρώπη. Θέλουμε και εμείς όμως να προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Αν το κάνουμε για άλλα 50 χρόνια και κατακτήσουμε δυο Champions League, τότε ο κόσμος στο μέλλον θα μας κρίνει διαφορετικά».

Επιμέλεια : Νατάσα Καποπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x