Ιταλία

Κεντίρα: «Σκοράρω περισσότερο στη Γιουβέντους»

Ικανοποιημένος με την απόδοσή του στο σκοράρισμα εμφανίστηκε ο Σάμι Κεντίρα σε δηλώσεις που έκανε στην ιταλική εφημερίδα «Tuttosport»

Οι άνθρωποι της «Γηραιάς Κυρίας» τρίβουν τα χέρια τους με την αγωνιστική άνοδο του Σάμι Κεντίρα, με τον ίδιο να νιώθει πιο άνετα στον καινούργιο ρόλο που έχει στην ομάδα. Μέχρι στιγμής ο Γερμανός μέσος της Γιουβέντους έχει σκοράρει περισσότερες φορές από κάθε άλλη φορά, καθώς μετρούσε μόνο έξι γκολ στην πενταετή παρουσία του στη Ρεαλ Μαδρίτης.

«Έχω μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα, παίζοντας στη Γιουβέντους παρά στη «Βασίλισσα», υπογράμμισε ο παίκτης της Γιουβέντους. ενώ δήλωσε χαρούμενος με την καινούργια θέση που έχει στην «Μεγάλη Κυρία». «Νιώθω πολύ χαρούμενος στην θέση που με έβαλε ο προπονητής και αυτός είναι ο λόγος που γίνομαι σκόρερ το τελευταίο χρονικό διάστημα», συμπλήρωσε ο διεθνής άσος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέγκρι χρησιμοποίησε τον Κεντίρα πίσω από τον επιθετικό στο νικηφόρο 2-1 επί της Φιορεντίνα και στο 1-0 εναντίον της Λάτσιο.

Παράλληλα, ο Κεντίρα σκόραρε στο πρόσφατο 2-1 με τη Βόρεια Ιρλανδία, πετυχαίνοντας ουσιαστικά το πρώτο του γκολ με την εθνική Γερμανίας.

Επιμέλεια:Γιώργος Μαϊμουδόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x