Ισπανία

Νάβας για το νέο 19χρονο τερματοφύλακα της Ρεάλ: «Εγώ δεν θα παίξω με το "ψωμάκι" κανενός»

Ο Κέιλορ Νάβας μίλησε σε εφημερίδα της Κόστα Ρίκα και σχολίασε την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα Αντρέι Λούνιν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θεωρεί ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να υπερασπίζεται την εστία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κέιλορ Νάβας μίλησε στην εφήμερίδα «La Nacion», της Κόστα Ρίκα, και δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος για το ότι θα είναι στα πλάνα του νέου προπονητή της «Βασίλισσας», Τζουλέν Λοπετέγκι.

Επιπλέον μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μερένχες», τον νεαρό τερματοφύλακα Λούνιν, αλλά και την πορεία της χώρας του, Κόστα Ρίκα, στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέιλορ Νάβας:

Για τον Λοπετέγκι: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, για κάποιο λόγο είναι στη Ρεάλ γιατί η Μαδρίτης δεν παίρνει τον οποιονδήποτε. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του κάποια στιγμή στο παρελθόν και έδειξε το ενδιαφέρον του. Εύχομαι στη Ρεάλ να είμαι στα πλάνα του. Σαν ποδοσφαιριστής εγώ δεν έχω να αλλάξω κάτι, θα κάνω αυτό που έκανα πάντα, να προσπαθώ να βελτιώνομαι πάντα, να ζητώ από τον Θεό να έχω την υγεία μου και να δείξω ότι έχω ό,τι χρειάζεται για να συνεχίσω στη Ρεάλ για πολλά χρόνια. Είναι μια όμορφη πρόκληση, ας ελπίσουμε να είμαι στα πλάνα του και να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Για την μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα Λούνιν στη Ρεάλ: «Α ναι; Δεν έχω δει τίποτα, στην πραγματικότητα είμαι στο Μουντιάλ τώρα, ήρεμος, δίνοντάς τα όλα για την Κόστα Ρίκα και αν αλλάξουν κάποιοι συμπαίκτες θα το δούμε. Εγώ θα υποδεχτώ όλον τον κόσμο, είτε επιθετικό, είτε αμυντικό είτε τερματοφύλακα με τον καλύτερο τρόπο. Όπως λέω πάντα, πέρα από ποδοσφαιριστές είμαστε άνθρωποι, υπάρχει η οικογένεια, δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω με το «ψωμάκι» κανενός. Δεν θα πω ποτέ αν κάποιος αξίζει ή δεν αξίζει. Όλα τα άλλα είναι στα χέρια του Θεού, ο καθένας θα παλεύει για τον εαυτό του και πάντα θα προσπαθώ να είμαι καλός συμπαίκτης».

Για το ματς κόντρα στη Βραζιλία: «Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, είναι μεγάλη εθνική ομάδα. Δεν είναι μυστικό ότι είναι ένα από τα φαβορί. Γνωρίζω πολλούς ποδοσφαιριστές, έχω παίξει εναντίον τους, μαζί τους και ξέρω την ποιότητά τους».

Για το Μουντιάλ και το Champions League: «Πάντα έλεγα ότι το να είσαι στο Μουντιάλ δεν συγκρίνεται με τίποτα. Το να κερδίσεις το Champios League είναι το μέγιστο σε επίπεδο συλλόγων, αλλά και το να φτάσεις σε ένα Μουντιάλ, να εκπροσωπήσεις μια χώρα, το να τα δώσεις όλα για τον τόπο που σε γέννησε, είναι μοναδικό συναίσθημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x