Γαλλία

Κελαϊφί: «Φανταστικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος ο Εμπαπέ - Πιο ενωμένη από ποτέ άλλοτε η Παρί»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Εμπαπέ μίλησε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασερ Αλ Κελαϊφί, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του, όσο και στους στόχους της στη φετινή σεζόν.

Δηλώσεις από την Πορτογαλία, όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια του νέου προπονητικού κέντρου της Μπράγκα, της οποίας η QSI διατηρεί το 21,7% των μετοχών, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μίλησε για την Παρί Σεν Ζερμέν, τον Εμπαπέ, αλλά και τους στόχους των πρωταθλητών Γαλλίας για τη φετινή σεζόν.

Αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σταρ της ομάδας του, τονίζοντας ότι διατηρούν μια πολύ καλή σχέση, ανέφερε ότι η Παρί δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο ενωμένη και πρόσθεσε ότι στον νέο αυτόν κύκλο της ομάδας, προτεραιότητα είναι οι καλές εμφανίσεις και όχι το αποτέλεσμα.

«Ο Εμπαπέ είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής και ένας φανταστικός άνθρωπος, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω. Διατηρούμε μια πολύ καλή σχέση. Πιστέψτε με, η ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο ενωμένη. Αυτό πιστεύω φάνηκε και στο παιχνίδι μας το περασμένο Σαββατοκύριακο κόντρα στη Λιόν», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της ομάδας του στη φετινή σεζόν, λέγοντας:

«Φέτος, σε αυτό τον νέο κύκλο που έχουμε ανοίξει, επικεντρωνόμαστε λιγότερο στο πώς θα πάρουμε το αποτέλεσμα και δίνουμε περισσότερη βάση στην εμφάνισή μας και στο πώς θα βελτιώσουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Αν κάνουμε αυτά, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Πολύ ξεχνάνε ότι η Παρί στα τέσσερα τελευταία χρόνια, έφτασε στα ημιτελικά και στον τελικό του Champions League. Μόνο δύο άλλες ομάδες τα πήγαν καλύτερα. Τώρα, έχουμε έναν φανταστικό προπονητή και έναν εξίσου φανταστικό τεχνικό διευθυντή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το καλό κλίμα που έχει επιστρέψει στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x