Europa League

Κετσετζόγλου: «Αυτή είναι η πιο πιθανή 11άδα της ΑΕΚ, με μία, ίσως, έκπληξη…»

«Περιμένουμε το άγνωστο», σημείωσε για την Ντιναμό Κιέβου, που βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία από τις αρχές Δεκέμβρη, λόγω της διακοπής στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Την πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ στη σπουδαία, πρώτη αναμέτρηση με τον Ντιναμό Κιέβου, στους «32» του Europa League, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Όπως τόνισε, οι Ουκρανοί παίζουν σε διάταξη 4-2-3-1 ή 4-3-3. Χωρίς, δηλαδή, τρεις στην άμυνα, «άρα ούτε η ΑΕΚ θα παίξει με τρεις πίσω».

Ο Μανόλο Χιμένεθ, λοιπόν, όπως σημείωσε ο ρεπόρτερ ΑΕΚ, θα «κατεβάσει» την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Μπάρκας και τετράδα στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης.

«Γαλανόπουλος και Σιμόες είναι πιο σίγουροι από τους σίγουρους στα χαφ», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «γιατί δεν υπάρχουν άλλοι και μπροστά θα βάλει τους καλύτερους, δηλαδή Λιβάγια, Αραούχο, Λάζαρο και Μπακασέτα, οπότε ο Μασούντ, λογικά, θα μπει πιο μετά».

Είπε, ωστόσο, πως ίσως ο Χιμένεθ κάνει την έκπληξη και ξεκινήσει τον Γιακουμάκη, ενώ συμπλήρωσε πως στον πάγκο θα είναι ο Τσόσιτς ως εναλλακτική λύση για αριστερό μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x