Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η ΠΑΕ έχει στα χέρια της φωτογραφίες από αυτούς που πήγαν να κάνουν προβοκάτσια»

Στα χέρια της ΑΕΚ βρίσκονται ντοκουμέντα των… αγνώστων που είχαν ύποπτη παρουσία στον αγώνα με την ΑΕΛ και απομακρύνθηκαν.

Περισσότερα στοιχεία για την είδηση της απόπειρας προβοκάτσιας που έγινε από… άγνωστης προέλευσης «φιλάθλους» που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με την ΑΕΛ έδωσε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν καμιά εικοσαριά άτομα αποκομμένα από τους υπόλοιπους, κάποιοι δεν μιλούσαν καν ελληνικά, με μια σακούλα από κλειστά μπουκάλια νερό. Οι τριγύρω υποψιάστηκαν πως κάτι συμβαίνει και ειδοποίησαν. Άτομα από το τμήμα άρσης βαρών, που έχουν αναλάβει την περιφρούρηση της κερκίδας πήγαν εκεί και τους κάλεσαν να αποχωρήσουν. Εκείνοι το έκαναν αδιαμαρτύρητα, κάτι που ενισχύει πως είναι ύποπτη η συμπεριφορά τους. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν φωτογραφίες από αυτά τα άτομα και ίσως υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την ΑΕΚ, ενώ θα συζητηθεί το θέμα στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς με τον Λεβαδειακό», τόνισε σχετικά.

Πρόσθεσε, δε, πως έχουν ληφθεί μέτρα ώστε να αποτραπεί ανάλογη απόπειρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό την Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x