Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η τριάδα στο κέντρο κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ»

Στην εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ, στην αλλαγή διάταξης από τον Μαρίνο Ουζουνίδη αλλά και στον... εκπληκτικό Ροντρίγκο Γκάλο αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM.

Η τριάδα στα χαφ που αποτελείται από τους Άλεφ, Μάνταλο και Μπακασέτα είναι ο βασικός λόγος της... μεταμόρφωσης της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Κώστα Κετσετζόγλου, με τον ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» να σχολιάζει και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Γκάλο.

«H τριάδα που παίζει στο κέντρο κάνει την διαφορά, ενώ υπάρχει και ένα αμυντικό χαφ (σσ. Άλεφ) που ξέρει να δίνει σωστά την μπάλα», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον Ροντρίγκο Γκάλο και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τόνισε πως «είναι απορίας άξιον γιατί ο Γκάλο δεν έπαιζε στον πρώτο γύρο. Ο Γκάλο έχει τα καλύτερα στημένα στην ομάδα, είναι σημαντικό να είναι στην ενδεκάδα και ας μην παίζει η ΑΕΚ με τριάδα στα στόπερ. Δεν βγήκε στην ομάδα να παίζει συνεχώς ο Μπακάκης και ο Γκάλο να μην παίζει σχεδόν καθόλου, κάτι που ήταν απόφαση του Ουζουνίδη».

Τέλος, κλήθηκε να κάνει μια πρώτη εκτίμηση για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς. «Θα βοηθήσει πολύ ο Κρίστιτσιτς σίγουρα. Μπορεί να παίξει και μπροστά από τα σέντερ μπακ αλλά και πιο μπροστά, όμως η θέση του νομίζω ότι είναι αμυντικός μέσος», ανέφερε.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x