Europa League

Κετσετζόγλου: «Να δείξει βελτίωση η ΑΕΚ, σημαντικό που μίλησε ο Καρντόσο. Οι θέσεις που παίζονται»

Ο Κ. Κετσετζόγλου τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη κόντρα στην Τραμπζονσπόρ και αναφέρθηκε στο πλάνο του Καρντόσο που τοποθετήθηκε για τα όσα ακούστηκαν μετά την αλλαγή του Λιβάγια.

Περί Τραμπζονσπόρ, ενδεκάδας και… Καρντόσο.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 στο σημερινό ματς της ΑΕΚ κόντρα στους Τούρκους για τα play offs του Europa League, επισημαίνοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με τα πρόσφατα ματς.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο πλάνο του προπονητή και επεσήμανε ότι ουσιαστικά το μεγάλο δίλημμα σε ό,τι αφορά την αρχική σύνθεση της Ένωσης είναι ανάμεσα στον Ζεράλδες και τον Βέρντε, με τον Ιταλό να δείχνει ότι έχει προβάδισμα. Πάντως, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι το δίδυμο στα στόπερ θα είναι το Βράνιες-Σβάρνας, αλλά, ο 21χρονος αμυντικός έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Οικονόμου για να βρεθεί στο πλευρό του Βόσνιου. Λογικά, ο Σιμόες με τον Σιμάο θα είναι η δυάδα στα κεντρικά χαφ.

Επιπλέον, ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολίασε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι απάντησε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε έπειτα από τα όσα ακούστηκαν για τις επιλογές του μετά την απόφασή του να κάνει αλλαγή τον Μάρκο Λιβάγια στη ρεβάνς με την Κραϊόβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x