Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Το βασικό πρόβλημα είναι ο Ουζουνίδης»

Υπεύθυνο για την κακή εικόνα της ΑΕΚ θεωρεί ο Κώστας Κετσετζόγλου τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η παρατεταμένα κακή εικόνα της ΑΕΚ, μετά και το χθεσινό 1-1 με τον Κισσαμικό, βαραίνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η διάθεση της ομάδας είναι πολύ προβληματική. Θεωρώ πως είναι έλλειψη προσπάθειας. Κάτι δεν πάει καλά μέσα στην ομάδα. Μάλλον δεν πάει καλά κάτι με τον προπονητή. Το βασικό πρόβλημα είναι ο Ουζουνίδης. Έχουμε εδώ και δύο μήνες μια πολύ άσχημη εικόνα, ακόμη και μετά από τόσο μεγάλη διακοπή. Ο τρόπος που προσέγγισε η ΑΕΚ το ματς ήταν απαράδεκτος, είναι ντροπή. Έτσι όπως είναι η ομάδα, φαβορί τη Δευτέρα είναι ο ΠΑΣ», σχολίασε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη εικόνα του Λούκας Μπογέ. «Έχει έρθει ένας παίκτης με αξία, αλλά γίνεται συνέχεια πρώτη αλλαγή και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ακούμε το όνομά του μόνο. Γιατί, οι άλλοι ήταν καλοί χθες; Δεν λέω πως χθες ήταν καλός, ίσα-ίσα, αλλά βλέπουμε μια διαχείριση σα να είναι το μαύρο πρόβατο της ομάδας. Σε τέσσερα ματς ήταν διαθέσιμος στο Champions League και δεν ξεκίνησε σε κανένα», ανέφερε και πρόσθεσε πως «… δε νομίζω εξαιτίας της εικόνας του Μπογέ να πάρει η ΑΕΚ εξτρέμ. Αν πάρει, θα είναι επειδή είναι το πλάνο της να αποκτήσει εξτρέμ», ενώ κατέληξε λέγοντας πως «… ίσως να μην είναι προπονητής στην ΑΕΚ ο Ουζουνίδης όταν θα ληφθεί η απόφαση για να μείνει ή όχι ο Μπογέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x