Stoiximan Super League

Κετσπάγια: «Εγώ φταίω περισσότερο… Θα τα καταφέρουμε με ενότητα»!

Ανάληψη του μεγαλύτερου μέρους της ευθύνης από τα όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη» από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ωστόσο έστειλε μήνυμα ενότητας στους παίκτες του για τη συνέχεια.

Εκτός από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, στους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τρίτης μίλησε –όπως άλλωστε αναμενόταν και συμβαίνει μετά από κάθε παιχνίδι- και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο τεχνικός της Ένωσης ανέλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα στο Φάληρο, όμως παράλληλα έστειλε μήνυμα ενότητας αλλά και σκληρής δουλειάς στους «κιτρινόμαυρους» ενόψει της συνέχειας.

«Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για όσα έγιναν ανήκει σε εμένα. Πάντως, όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τι έφταιξε, που φταίμε κι από εκεί και πέρα μέσα από την δουλειά μας να βελτιωθούμε. Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα και θα αλλάξουμε την κατάσταση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο όπως τίποτα δεν είναι. Κανένας δεν πρόκειται να μας χαριστεί κι ό,τι καταφέρουμε θα το πετύχουμε μόνοι μας μέσα από την δουλειά και την προσπάθειά μας», τους είπε μεταξύ άλλων ο Γεωργιανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x