Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς: «Σας πιστεύουμε, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες»!

Στα Σπάτα βρέθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και έθεσε τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Τιμούρ Κετσπάγια προ των ευθυνών τους, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της συνέχειας.

Πρώτη μέρα για τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή. Οι κιτρινόμαυροι είχαν και επισκέψεις στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, αφού εκεί βρέθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος του μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης αφού είχε μία μίνι συνάντηση με τον Γεωργιανό τεχνικό, παρακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και εννοείται πως μίλησε στους παίκτες για όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στην ομιλία του προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, τους μετέφερε την στήριξη της διοίκησης, ενώ τους έθεσε προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας.

«Δεν γίνεται να φταίει μόνο ένας, μετά από μία ήττα. Πάντα φταίνε όλοι. Πρέπει να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες που σας αναλογούν, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη. Η ομάδα είναι εντός στόχων και όλοι οφείλουμε να παλέψουμε. Εσείς και ο προπονητής σας, μαζί, πρέπει να δείτε όσα έφταιξαν και να τα διορθώσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση.

Από την μεριά μας εξακολουθούμε να σας πιστεύουμε, όμως δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Προσπαθούμε να σας έχουμε λυμένα τα προβλήματα. Εσείς πρέπει να είστε μαζί και να στηρίζετε ο ένας τον άλλο. Όλοι μαζί θα δώσετε τις απαντήσεις και θα βγείτε απ’ το πρόβλημα. Πάνω απ’ όλους μας είναι η ΑΕΚ»,
τους τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x