Ισπανία

Κίνδυνος γερής «καμπάνας» α λα… Λιβάγια για Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για την απώθηση του διαιτητή στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (1-3). Το δεδικασμένο του… Λιβάγια.

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο την απώθηση στον διαιτητή Ρικάρντο ντε Μπούργκος Μπενγκοετσέα μετά την αποβολή του στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (1-3).

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο ρέφερι έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Πορτογάλος σταρ «… με απώθησε ελαφρώς εκφράζοντας τη διαφωνία του».

Αυτό, όπως αναφέρουν τα μέσα της χώρας, μπορεί να του επιφέρει τιμωρία τουλάχιστον τεσσάρων αγώνων.

Μάλιστα αναφέρεται ως… δεδικασμένο η περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ, όταν αγωνιζόταν στη Λας Πάλμας, είχε αποβληθεί στο ματς με την Αλαβές και τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές για την απώθηση του διαιτητή, συν μία για την κόκκινη κάρτα του.

Αν ισχύσει αυτό και στην περίπτωση του Ρονάλντο, δηλαδή αν τιμωρηθεί με τέσσερις συν μία αγωνιστικές, πέρα από τη ρεβάνς της Τετάρτης στο «Μπερναμπέου» θα λείψει και από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπως η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει Λα Κορούνια, Βαλένθια, Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x