Ισπανία

Κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα η Ρεάλ Μαδρίτης

Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του Κέιλορ Νάβας, η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα, όπως επιβεβαιώνει Ισπανός δημοσιογράφος.

Την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να αποκτήσει και άλλον τερματοφύλακα, επιβεβαίωσε μέσω του προγράμματος «El Transistor» του ραδιοφώνου Onda Cero, ο δημοσιογράφος Χοσέ Ραμόν Ντε Λα Μορένα.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος ανέφερε πως «είναι σίγουρο ότι η Ρεάλ θα αποκτήσει τερματοφύλακα την επόμενη σεζόν», κάτι που υπονοεί πως είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Κίκο Κασίγια.

Όπως εξήγησε ο Χοσέ Ραμόν Ντε Λα Μορένα, μία περίπτωση είναι αυτή του Κουρτουά. Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, δείχνει να θέλει έντονα την μετακόμισή του στη «Βασίλισσα» και μοιάζει αποφασισμένος να μείνει άλλη μία χρονιά στην αγγλική ομάδα προκειμένου να πάει δωρεάν στη Μαδρίτη όταν λήξει το συμβόλαιό του.

Από την άλλη υπάρχει ο Ντε Χέα, που αποτελεί διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ. Η περίπτωση του Ισπανού πορτιέρο είναι πιο δύσκολη, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλει να τον παραχωρήσει. Παρόλα αυτά η επιθυμία της ομάδας του Μουρίνιο για τον Γκάρεθ Μπέιλ είναι ίσως αυτή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x