Stoiximan Super League

Κιτρινόμαυρος Τζεμπούρ!

Ο... τρομοκράτης επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος! Ο Ραφίκ Τζεμπούρ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο κι έγινε τυπικά παίκτης της ΑΕΚ. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. «Το 100% μου για πρωτάθλημα», είπε!

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη... βούλα ο Ραφίκ Τζεμπούρ! Ο Αλγερινός πέρασε απ' τα γραφεία της ΠΑΕ κι έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, επικυρώνοντας μια συμφωνία που είχε επιτευχθεί απ' το μεσημέρι.

Έτσι, ο 31χρονος φορ επέστρεψε στην Ένωση ύστερα από τέσσερα χρόνια, θέλοντας να τελειώσει μια... δουλειά που 'χει αφήσει στη μέση. Το deal είναι για 1+1 χρόνια, με τον παίκτη να αμείβεται με πάγιες αποδοχές 250.000 ευρώ συν τα όποια μπόνους επίτευξης στόχων (κατάκτηση πρωταθλήματος, συμμετοχές, έξοδο στο Champions League).

inner

Αφότου έβαλε την τζίφρα του, έσπευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να αλλάξει φωτογραφία προφίλ, βάζοντας μία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ λίγο μετά ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ για να «κλειδώσει» οριστικά τον «γάμο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος θα υπογράψει την 1η Ιουλίου συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο».

«Είμαι υπερήφανος για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, υπήρχαν συζητήσεις εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω με τη φανέλα της στην ελίτ του Champions League. Θέλω και πάλι να ζήσω μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα και να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δώσω το 100% των όσων διαθέτω προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», είπε στα πρώτα του λόγια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x