Stoiximan Super League

«Κληρώνει» για τον φορ-κανόνι στον Ολυμπιακό

Ημέρα κρίσης για τον φορ στον Ολυμπιακό. Φαβορί ο Όσκαρ Καρντόσο, «παίζει» δυνατά και του Κουράνι. Τι ισχύει με Αγιού και Νιλμάρ. Κλεισμένο έχουν νεαρό επιθετικό οι «ερυθρόλευκοι».

Το σίριαλ με τον επιθετικό οδεύει προς το τέλος του στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, η κλεψύδρα αδειάζει, καθώς το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν μια ηχηρή κίνηση σήμερα (πιθανότατα έως το μεσημέρι) για τη γραμμή κρούσης και να ανακοινώσουν έναν ακόμη παίκτη μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία, ενώ υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να αποκτηθεί ένας εκ των Τζόρνταν Αγιού και Νιλμάρ.

Ας τα πάρουμε ένα-ένα…

Ο Όσκαρ Καρντόσο είναι φαβορί για να αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον «Γαύρο», θα αποκτηθεί αν δεν σημειωθεί κάποια θεαματική αλλαγή και θα έρθει σήμερα ή αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει. Υπάρχει συμφωνία με την Τρανζοσπόρ και ενώ είχε φανεί ότι σε αυτήν τη μεταγραφική υπόθεση δύσκολα θα ήταν σοβαρό εμπόδιο η ομάδα της Τουρκίας. Αυτό είχε φανεί από τη στάση της. Το ποσό που θα πάρει είναι κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία και με τον μάνατζερ του 33χρονο φορ. Ο παίκτης δύσκολα θα πέσει από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και ο πρωταθλητής Ελλάδος ανέβασε χθες αρκετά την προσφορά του από το 1,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, υπάρχει και ο Κέβιν Κουράνι, τον οποίο έχει stand by ο Ολυμπιακός. Αν χαλάσει του Καρντόσο θα στραφεί άμεσα στην περίπτωση του 34χρονου Γερμανού που έχει μείνει ελεύθερος και εκτιμάται ότι μπορεί να τον κλείσει άμεσα. Κυκλοφόρησε και η φήμη (δημοσίευμα του Goal) για τον Τζο που έγινε γνωστός από τη θητεία του σε Μάντσεστερ Σίτι και Έβερτον, αλλά πλέον αγωνίζεται στην Κίνα.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει κλεισμένο έναν νεαρό και εξελίξιμο επιθετικό και αναμένεται να βγει το όνομά του στην επιφάνεια μαζί με αυτό του φορ που προορίζεται για βασική λύση. Αυτός θα αποκτηθεί για τρίτη λύση. Ίσως αυτός να είναι ο Γκονζάλο Πασιέντσια που αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Οπότε, η τριάδα για την επίθεση θα είναι: Καρντόσο ή Κουράνι (με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος), Ιντέγε και ο νεαρός. Αν προκύψει κάποια πολύ καλή πρόταση για τον μοναδικό ουσιαστικά φορ (ο Πουλίδο αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν) που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και η απάντηση είναι θετική, τότε θα αποκτηθεί είτε ο Τζόρνταν Αγιού με τη μορφή δανεισμού ή ελεύθερος ο Νιλμάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x