Stoiximan Super League

«Παίρνει τον Γκονζάλο Πασιέντσια ο Ολυμπιακός»

Καρντόζο ή Κουράνι, αλλά και... Γκονζάλο Πασιέντσια! Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός παίρνει τον 22χρονο επιθετικό ως μια έξτρα λύση στη γραμμή "κρούσης"!

«Χτυπάει» παντού ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Την ώρα λοιπόν που ένας εκ των Καρντόζο-Κουράνι θα πιάσει λιμάνι (δύσκολα και οι δύο), οι Πειραιώτες παίρνουν κι άλλον φορ για να... γεμίσουν στη θέση (υπάρχει και ο Ιντέγε).

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Πορτογάλοι δημοσιογράφοι στο twitter, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται έντονα για να αποκτήσουν ως δανεικό από την Πόρτο τον Γκονζάλο Πασιέντσια και φαίνεται πως έχει... βάση η πληροφόρησή τους.

Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος «ξεπήδησε» από τα «φυτώρια» των «δράκων» (με ότι αυτό συνεπάγεται για το ταλέντο του), αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου το 2013-2014 (35 συμ., 14 γκολ) και για λίγο στην πρώτη ομάδα το 2015. Την περυσινή σεζόν, δόθηκε δανεικός στην Ακαντέμικα, με την οποία είχε 27 συμμετοχές (17 ως βασικός) και τρία γκολ: Δύο φορές σκόραρε απέναντι στην Αρούκα και μία κόντρα στην Μπελενένσες.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήταν στην αποστολή της Πορτογαλίας (όπως και ο Αντρέ Μάρτινς) και μάλιστα βρήκε δίχτυα τρεις φορές (η μία με πέναλτι) σε τέσσερις εμφανίσεις. «Θύματά» του ήταν η Ονδούρα, η Αργεντινή και η Αλγερία.

Το deal παρουσιάζεται... τελειωμένο και, όπως όλα δείχνουν, ο Πασιέντσια έρχεται στον Ολυμπιακό για να δώσει μια έξτρα λύση και, κυρίως, συμπληρωματική στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x