Αγγλία

Κλοπ: «Δεν θα κάνουμε πάντα θαύματα στο Άνφιλντ, αλλά θέλουμε να πάμε τελικό»

Συγκρατημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Σουόνσι ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γίργκεν Κλοπ, αναφέροντας πως οι παίκτες του μπορούν να βάλουν δύο γκολ και να πάνε στον τελικό.

Να κάνει ένα ακόμη… θαύμα στο Άνφιλντ μετά από αυτό με τη Ντόρτμουντ, θα προσπαθήσει η Λίβερπουλ την ερχόμενη Πέμπτη υποδεχόμενη τη Βιγιαρεάλ για τα προημιτελικά του Europa League.

Ωστόσο, ο Γίργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Σουόνσι ανέφερε πως δεν θα γίνονται πάντα… θαύματα στο Άνφιλντ, αλλά οι παίκτες του μπορούν να πετύχουν δύο τέρματα και να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης.

«Δεν έχω στο μυαλό μου ότι μπορούμε να κάνουμε πάντα θαύματα στο Άνφιλντ. Ωστόσο, δύο γκολ είναι αρκετά με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία στον επαναληπτικό. Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και πριν το πρώτο ματς. Και δεν θέλω να σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε αυτό. Ας κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Θέλω να παλέψουμε στο δεύτερο ματς για την πιθανότητα να παίξουμε στον τελικό», ήταν τα λόγια του Κλοπ για το ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x