Αγγλία

Κλοπ: «Έρχεται η ώρα του Σακίρι»

Με την «φονική» τριάδα Μανέ-Φιρμίνο-Σαλάχ να μην αλλάζει, ο Σακίρι ακόμη περιμένει να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός.

Άμεσα θα δούμε το Σερντάν Σακίρι να ξεκινάει στην 11άδα της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Ελβετός δεν έχει πάρει ακόμη την ευκαιρία που χρειάζεται για να δείξει το ταλέντο του, καθώς έχει αγωνιστεί μόλις 32 λεπτά, περνώντας στα παιχνίδια ως αλλαγή.

«Για να είμαι ειλικρινής κάνει τα πάντα για να παίξει στο βασικό σχήμα. Παίρνω διάφορες αποφάσεις αλλά η ώρα του θα έρθει, είμαι σίγουρος», δήλωσε ο προπονητής των «Reds».

O Κλοπ αναφέρθηκε και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι του Σερντάν.

«Είναι ένας πολύ ζωντανός, πολύ θετικός χαρακτήρας. Δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις του αλλά και ο τρόπος που συμπεριφέρεται στα αποδυτήρια. Όλοι αγαπάμε τον "Σακ" και το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται είναι δικό μου λάθος, όχι δικό του

Εάν και πολύ πίστεψαν πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν,λόγω του τραυματισμού του Φιρμίνο, τελικά επιλέχθηκε ο Ντάνιελ Στάριτζ, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο Γερμανός προπονητής:

«Παίρνω διάφορες αποφάσεις αλλά θα έρθει η ώρα του σίγουρα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και τα παιδιά που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το είδατε και με τον Ντάνιελ, υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχει έρθει η στιγμή να πάρουν περισσότερο χρόνο συμετοχής

Η Λίβερπουλ είναι πρώτη στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχοντας 5 στα 5, όπως και η Τσέλσι, με τους «μπλε» να υπερισχύουν στην διαφορά τερμάτων.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ αγωνίζεται σήμερα απέναντι στη Σαουθάμπτον (17:00-6η Αγωνιστική), στο «Άνφιλντ».

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x