Αγγλία

Κλοπ: «Γι’ αυτό είπα «όχι» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Γερμανός τεχνικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Λίβερπουλ παρά το γεγονός ότι είχε μιλήσει και με την ομάδα του Μάντσεστερ.

Πριν από λίγο καιρό βγήκε στο φως της δημοσιότητας η επιθυμία του Γιούργκεν Κλοπ να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο τελικά κατέληξε στην Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι την ίδια περίοδο είχε επαφές με τους «κόκκινους διάβολους».

Ο Γερμανός προπονητής, μίλησε για αυτή την απόφασή του και εξήγησε γιατί τελικά διάλεξε την άλλη ομάδα με τα κόκκινα: «Γιατί (επέλεξα) την Λίβερπουλ; Είχα μια προσφορά και από έναν άλλο ιστορικό αγγλικό σύλλογο πριν από δύο χρόνια, αλλά ποτέ δεν αισθανόμουν άνετα με τον τρόπο τον οποίο αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο. Δεν μου φαινόταν σωστό. Όταν με κάλεσε η Λίβερπουλ, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν σωστό».

Ερωτώμενος για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που είχε ποτέ στις ομάδες του, ο Κλοπ ήταν απόλυτος: «Μάριο Γκέτσε. Ήταν απίστευτος. Ωστόσο ο παίκτης με την μεγαλύτερη βελτίωση είναι ο Λεβαντόφσκι», ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x