Αγγλία

Κλοπ: «Ο Φιρμίνο εκνευρίστηκε γιατί...»

Τους λόγους για τους οποίους εκνευρίστηκε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο κατά την διάρκεια της αντικατάστασής του, εξήγησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Τους λόγους για τους οποίους εκνευρίστηκε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο κατά την διάρκεια της αντικατάστασής του, εξήγησε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με σκορ 4-1 επί της Γουέστ Χαμ.

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου, μετά το πέρας της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, ο Γερμανός κόουτς των «κόκκινων» ανέφερε πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τα είχε με τον εαυτό του, καθώς δεν κατάφερε να βάλει το όνομά του, στον πίνακα των σκόρερ.

Παράλληλα τον υπερασπίστηκε τον Φιρμίνο , καθώς στον χθεσινό αγώνα με τα «σφυριά» είχε τεράστια συνεισφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

Αναλυτικά το απόσπασμα των δηλώσεων του Κλοπ:

«Μου αρέσει να μιλάω για τον Σαλάχ και τον Μανέ, αλλά παρακαλώ μην ξεχνάτε και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο σε μια μέρα σαν την σημερινή. Γνωρίζω πως σήμερα δεν σκόραρε και για τον λόγο αυτόν εκνευρίστηκε κατά την διάρκεια της αντικατάστασής του».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x