Ιταλία

Κοβάσεβιτς: «Σίγουρα κάποια ημέρα θα γίνει προπονητής της Γιουβέντους ο Ζιντάν»

Όσα δήλωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Tuttosport για τη Γιουβέντους και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε στην Tuttosport και αναφέρθηκε στη Γιουβέντους, αλλά και στον Ζινεντίν Ζιντάν, λέγοντας πως σίγουρα ο 51χρονος μια μέρα θα προπονήσει τη Γηραιά Κυρία.

«Τα δυο χρόνια που πέρασα στο Τορίνο ήταν ξεχωριστά. Είχα κάποιες σπουδαίες στιγμές και ελπίζω να νικήσουν τη Λάτσιο και να καταφέρουν να βγουν στο Champions League».

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού όταν αγωνιζόταν στη Γηραιά Κυρία είχε μεταξύ άλλων συμπαίκτη τον Ζιντάν:

«Ο Ζιζού αγαπάει τη Γιουβέντους και δεν το έκρυψε ποτέ. Είμαι σίγουρος πως μια μέρα θα γίνει προπονητής της. Ωστόσο, δεν ξέρω πότε ακριβώς. Η Γιουβέντους είναι αγαπητή παντού, όταν είσαι μέρος της, καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι. Ο Ζιντάν ήταν ο καλύτερος στον κόσμο και υπήρχαν και άλλοι πρωταθλητές, όπως ο Ντελ Πιέρο, ο Ντάβιντς, ο Τρεζεγκέ… Φανταστικοί παίκτες και άνθρωποι».

Ο Σέρβος επίσης αγωνίστηκε και με τον Ιγκόρ Τούντορ που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λάτσιο:

«Ο Ιγκόρ είναι τέλειος για τη Λάτσιο και θα κάνει σίγουρα δύσκολη τη ζωή της Γιουβέντους. Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής όπως αποδείχθηκε στη Βερόνα και στη Μαρσέιγ. Οι ομάδες του παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Έπαιξα με παίκτες με σπουδαία προσωπικότητα. Δεν μου κάνει εντύπωση να βλέπω τον Κόντε, τον Ιντζάγκι, τον Τούντορ να γίνονται προπονητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x