Stoiximan Super League

Κοντά σε συμφωνία με ξένο τερματοφύλακα ο Άρης

Τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι πιθανό να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο από τον Άρη και ο Άγγελος Χαριστέας αναμένεται να προχωρήσει σε ισάριθμες προσθήκες στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων.

Τα πλάνα του για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καταστρώνει ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Μίχαελ Ένινγκ και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως πρώτα οι Θεσσαλονικείς θα «ξεφορτωθούν» παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, όπως οι Ντουάρτε, Μενέντες, Μαρτίνες και Τόνσο.

Οι τέσσερις αυτοί παίκτες θα κληθούν από τη διοίκηση του συλλόγου είτε να λύσουν τα συμβόλαιά τους ή να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο sports director της ΠΑΕ θα προχωρήσει σε ισάριθμες προσθήκες στο ρόστερ, ώστε ο Γερμανός τεχνικός να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του και να μπορέσει να δημιουργήσει την ομάδα που επιθυμεί.

Προτεραιότητα, πάντως, παραμένει η απόκτηση του τερματοφύλακα, με τον Άγγελο Χαριστέα να φημολογείται πως βρίσκεται κοντά σε ξένο τερματοφύλακα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x