Ιταλία

Κοντά σε Ζοάο Φέλιξ είχε φτάσει η Γιουβέντους

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Γιουβέντους είχε ενδιαφερθεί για τον νεαρό Πορτογάλο, αλλά τελικά έκανε πίσω εξαιτίας του υψηλού κόστους του.

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ζοάο Φέλιξ είχε εξετάσει σοβαρά η Γιουβέντους τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως αποκάλυψε το ιταλικό «Calciomercato». Μπορεί ο 19χρονος να αντιμετώπισε τους «μπιανκονέρι» την Τετάρτη ως παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο κάλλιστα θα μπορούσε να φοράει τη φανέλα των Γιουβεντίνων.

Κι αυτό γιατί τον Φεβρουάριο είχαν ταξιδέψει στο Τορίνο ο πρόεδρος της Μπενφίκα Λουίς Φελίπε Βιέϊρα και ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες προκειμένου να συζητήσουν με τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους Φάμπιο Παρατίτσι το ενδεχόμενο μεταγραφής του νεαρού Πορτογάλου.

Το ενδιαφέρον των Ιταλών ήταν πολύ ζεστό, αλλά τελικά έκαναν πίσω γιατί το κόστος της μεταγραφής ήταν απαγορευτικό. Είχαν ξοδευτεί ήδη περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και κρίθηκε αδύνατο να δαπανηθεί ανάλογο ποσό για επιθετικό παίκτη.

Η επόμενη μεγάλη μεταγραφή ήθελαν να είναι για αμυντικογενή ποδοσφαιριστή, όπως και έγινε με την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x