Αγγλία

Κοντά στη Λίβερπουλ ο Αρμπελόα

Τη δυνατότητα να κάνει δικό της εκ νέου τον Αλβάρο Αρμπελόα έχει η Λίβερπουλ αρκεί να «βγάλει» το ερχόμενο καλοκαίρι από τα ταμεία της περί τα 3.5 εκατ. λίρες.

Την περίπτωση απόκτησης του Αλβάρο Αρμπελόα στο πλαίσιο των μεταγραφών του καλοκαιριού εξετάζει η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» φαίνεται να ετοιμάζονται να προσφέρουν συμβόλαιο 3.5 εκατ. λιρών στον Ισπανό αμυντικό, όπως αναφέρει η Metro.

Το συμβόλαιο του Αρμπελόα με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το 2016. Παρόλα αυτά, οι εμφανίσεις του στη βασική ενδεκάδα της ομάδας είναι περιορισμένες, ενώ η «βασίλισσα» φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντανίλο της Πόρτο για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο 32χρόνος άσος θα μπορέσει να αποχωρήσει από το Μπερναμπέου το καλοκαίρι, με το ποσό των 3.5 εκατ. λιρών να θεωρείται επαρκές για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Για τον διεθνή Ισπανό, που αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ από το 2007 μέχρι το 2009, υπάρχει και η «εναλλακτική» περίπτωση της Νάπολι. Μάλιστα η ιταλική ομάδα, προπονητής της οποίας είναι ο πρώην προπονητής του στη Λίβερπουλ, Ράφαελ Μπενίτες, έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Επιμέλεια: Χαρά Κουζέλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x