Stoiximan Super League

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Πρτσιτς!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ο Σανίν Πρτσιτς έχει ειδοποιήσει τον Ολυμπιακό ότι θα βρεθεί στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές με τους «ερυθρόλευκους».

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Σανίν Πρτσιτς!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό (που δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ), που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Βόσνιος χαφ με ρίζες από τη Γαλλία, ειδοποίησε τους Πειραιώτες ότι έρχεται στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές μαζί τους και τις ιατρικές εξετάσεις.

Είναι περίπτωση ποδοσφαιριστή που «τρέχει» ο Φρανσουά Μοντέστο εδώ και κάποιες ημέρες, με τη βοήθεια του Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Ρεν, καθώς δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό οι δύο πλευρές, έκανε 19 συμμετοχές φέτος (18 ως βασικός) και θα είχε πιο γεμάτη σεζόν αν δεν προέκυπτε σοβαρός τραυματισμός στα τέλη Οκτωβρίου, που τον άφησε εκτός συνέχειας για σχεδόν τρεις μήνες.

Είναι 6 φορές διεθνής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αποκτήθηκε το 2014 από τη Σοσό και ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Περούτζια και Τορίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x