Αγγλία

Κόντε: «Δεν είναι απειλή για μας η Κίνα»

Μπορεί η Τσέλσι να πούλησε ήδη τον Όσκαρ και πιθανώς να ακολουθήσει ο Ντιέγκο Κόστα, ωστόσο ο Αντόνιο Κόντε δεν νιώθει πως η ομάδα του ή η Premier League απειλούνται από τα λεφτά της Κίνας.

Ο Αντόνιο Κόντε παρουσιάζεται βέβαιος πως το δέλεαρ της συμμετοχής στην Premier League και σε μια ομάδα σαν την Τσέλσι είναι μεγαλύτερο από μια μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων στην Κίνα. Έστω κι αν οι «μπλε» έχουν ήδη πουλήσει εκεί τον Όσκαρ και πιθανώς να ακολουθήσει ο Ντιέγκο Κόστα.

«Τα χρήματα δεν είναι το παν. Όταν παίζεις σε μία σπουδαία ομάδα, όπως είναι η Τσέλσι, πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Αυτό το πρωτάθλημα είναι πραγματικά ανταγωνιστικό. Νομίζω ότι η Premier League μπορεί να προσελκύσει οποιονδήποτε παίκτη, επειδή το πρωτάθλημα αυτό είναι πρωτοπόρο σε πολλά θετικά στοιχεία. Για αυτό το λόγο επαναλαμβάνω, ότι αυτές οι προσφορές από την Κίνα δεν αποτελούν απειλή για τη λίγκα μας», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος αναφορικά με τη μεταγραφή του πρώην μέσου των «μπλε», Όσκαρ, στην ασιατική χώρα, συμπλήρωσε:

«Ο Όσκαρ αγωνιζόταν σε εμάς, είχε μία καλή πρόταση από την Κίνα, πήγε εκεί και βλέπω ότι αυτό αποτελεί ένα θέμα για τους παίκτες μου. Όμως, θεωρώ ότι είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και είναι τεράστια τιμή να αγωνίζεσαι στην Τσέλσι, οπότε, δεν βλέπω γιατί μπορεί αυτό (πρόταση από Κίνα) να αποτελεί απειλή αναφορικά με κάποιον ποδοσφαιριστή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x