Αγγλία

Κόντε: «Ιδανική μεταγραφή ο Κέιν»

Τον Χάρι Κέιν αποθέωσε σε δηλώσεις του ο Άντονιο Κόντε, τονίζοντας πως θα αποτελούσε την ιδανική μεταγραφή για την Τσέλσι.

Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια που έκανε ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, για τον Χάρι Κέιν, σημειώνοντας πως θα ήθελε πάρα πολύ τον Άγγλο επιθετικό στην ομάδα του, διότι αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους κορυφαίους στράικερς στην Ευρώπη.

«Για μένα ο Κέιν αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο 47χρονος τεχνικός.

Στην συνέχεια, ο Ιταλός προπονητής πρόσθεσε: «Εάν είχα την δυνατότητα να αγοράσω έναν στράικερ, αυτός θα ήταν σίγουρα ο Κέιν, καθώς είναι ένας απόλυτα ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Είναι σωματικά πολύ δυνατός, ξέρει να παίζει εξαιρετικά τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και χωρίς αυτήν, ενώ είναι αρκετά καλός και στο παιχνίδι στον αέρα».

Τέλος σχολίασε και τα χρήματα που αξιώνει η Τότεναμ για την παραχώρηση του: «Αν επιθυμούσαμε να τον αγοράσουμε θα έπρεπε να δώσουμε 111 εκατ. ευρώ, πόσο τεράστιο, όμως εγώ προσωπικά καταλαβαίνω ότι για να κοστολογείται τόσο ακριβά ένας παίκτης σημαίνει ότι είναι κορυφαίος».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Premier League, αφού σκόραρε 29 τέρματα σε 30 εμφανίσεις του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x