Stoiximan Super League

Κοντονή παρόντος το ΔΣ της Super League

Παρουσία του Σταύρου Κοντονή διεξάγεται από τις 14:00 το ΔΣ της Super League. Ποιες αποφάσεις καλείται να πάρει η λίγκα.

Όπως αναμενόταν, ο Σταύρος Κοντονής δίνει το «παρών» στο εν εξελίξει (από τις 14:00) διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Στη συνεδρίαση αυτή θα οριστικοποιηθεί το ακριβές πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Το προσχέδιο προβλέπει ότι πέρα από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή (2/10), την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (23/10), ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (30/10), Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (6/11), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20/11) και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (4/12).

Επίσης θα αποφασιστεί πότε θα διεξαχθούν οι αναβληθείσες δύο πρώτες αγωνιστικές, με τη Nova να ζητεί να γίνουν στις 27-28 Δεκεμβρίου και 3-4 Ιανουαρίου αντίστοιχα, αλλά τις ομάδες να αντιδρούν.

Στο διαβιβαστικό του προσχεδίου για το πρόγραμμα του πρώτου γύρου η Super League καλούσε τις ομάδες να μην γκρινιάζουν για το πρόγραμμα αναφέροντας πως καταρτίζεται κατόπιν διαβούλευσης με τη Nova και «… η προτεραιότητα και το τελικό δικαίωμα επιλογής αγώνων ανήκει σε αυτή».

Επίσης, στο ΔΣ θα ληφθούν αποφάσεις για το ζήτημα της κεντρικής χορηγίας. Υπενθυμίζεται πως η πρόταση του ΟΠΑΠ είχε απορριφθεί από τη Super League, που είχε κάνει αντιπρόταση, αλλά δεν αναμένεται να γίνει δεκτή από τον οργανισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x