Ελλάδα

Κόντρα Ολυμπιακού-Γραμμένου στο ΔΣ της ΕΠΟ

Το αίτημα του Ολυμπιακού για μείωση του ποσοστού που έχει λαμβάνειν η ΕΠΟ από πωλήσεις ποδοσφαιριστών έγινε πεδίο αντιπαράθεσης με τον Βαγγέλη Γραμμένο στο χθεσινό ΔΣ της ομοσπονδίας.

Αιτία διαμάχης μεταξύ του Ολυμπιακού και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, έγινε το ζήτημα του ποσοστού που έχει λαμβάνειν η ομοσπονδία από πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει η Live Sport, στο χθεσινό ΔΣ της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης, έθεσε ζήτημα μείωσης του σχετικού ποσοστού τονίζοντας πως το 3% είναι μεγάλο. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνει τόσα λεφτά η ΕΠΟ. Εμείς αγοράζουμε έναν παίκτη με 1 εκατ. ευρώ και τον πουλάμε 10. Η ομοσπονδία πώς βοηθά στην αγωνιστική βελτίωση του ποδοσφαιριστή», ρώτησε σχετικά.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος απάντησε πως «… το θέμα αυτό δεν μπορεί να συζητηθεί τώρα. Το ποσοστό μπορεί να μειωθεί όνο με απόφαση της ετήσιας γενικής συνέλευσης που θα γίνει το καλοκαίρι».

Το μέρος του προέδρου της ΕΠΟ πήρε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφέροντας: «Δεν είναι μεγάλο ποσοστό το 3%. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε τον Ρέι από τη Γοδόι Κρουζ και η ομοσπονδία της Αργεντινής εισέπραξε το 20% των χρημάτων που πληρώσαμε».

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός μόνο από την πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου στη Λεβερκούζεν για 22 εκατ. ευρώ έδωσε στην ΕΠΟ 660.000 ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x