Ισπανία

Κοεντράο, το… κλειδί για Ντε Χέα

Ο Φάμπιο Κοεντράο αναμένεται να είναι η χρυσή… τομή, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντε Χέα στη Ρεάλ, καθώς η Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να συγκινείται από τα 20 εκατ. που προσέφεραν οι Μαδριλένοι.

Τον Φάμπιο Κοεντράο αναμένεται να χρησιμοποιήσει ως έμψυχο αντάλλαγμα η Ρεάλ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην προσπάθειά της να έρθει σε συμφωνία για τον Ντε Χέα.

Η «βασίλισσα», όπως ανέφεραν δημοσιεύματα τόσο από Αγγλία, όσο και από Ισπανία, ,έκανε μια πρώτη πρόταση για τον Ισπανό τερματοφύλακα, ύψους 20 εκατ. ευρώ, δεδομένου πάντα ότι το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου.

Από την πλευρά τους, οι «κόκκινοι διάβολοι» ζητούν 40 εκατ., όμως οι Μαδριλένοι ετοιμάζουν να προσφέρουν τον Φάμπιο Κοεντράο, προκειμένου να τα βρουν με τον αγγλικό σύλλογο, δίχως να δώσουν περισσότερα χρήματα.

Ο Πορτογάλος μπακ βρίσκεται, άλλωστε, εδώ και χρόνια στη λίστα της Γιουνάιτεντ και, μάλιστα, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού του 2013 βρέθηκε... σχεδόν στο «Ολντ Τράφορντ», όμως η καθυστέρηση, λόγω της γραφειοκρατίας, δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x