Stoiximan Super League

Δεύτερη επιλογή ο Στογίλκοβιτς για την επίθεση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Νίκολα Στογίλκοβιτς, αλλά δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για την «πράσινη» επίθεση. Άλλη είναι η βασική επιλογή, για την οποία φουλάρει ο Παναθηναϊκός.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν τον Νίκολα Στογίλκοβιτς, αλλά οι «πράσινοι» δεν σταματούν εκεί, όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο παίκτης της Μπράγκα είναι ένας στόχος με τον οποίο ασχολούνται στο «τριφύλλι», αλλά δεν αποτελεί τη βασική επιλογή για τον παίκτη στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός δουλεύει ακόμα δύο περιπτώσεις, με τη μία από αυτές, να αποτελεί τον πρώτο στόχο. Επί της ουσίας, αφορά παίκτη που δεν είναι ελεύθερος και θα χρειαστεί το «τριφύλλι» να προχωρήσει σε αγορά, έστω και με μικρό αντίτιμο.

Από εκεί και πέρα, προχωρημένες είναι οι συζητήσεις για την απόκτηση ακραίου επιθετικού και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ουσιαστικά, πρόκειται για παίκτη που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του, ώστε να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, ως ελεύθερος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Πράσινη» δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και μέχρι την Πέμπτη να υπάρχει αποτέλεσμα. Αν πάντως δεν πάει καλά με αυτή την περίπτωση, τότε υπάρχει εναλλακτική λύση η οποία δουλεύεται παράλληλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x