Stoiximan Super League

«Κόκκινο» Βασιλειάδη για παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

Απαγορεύει ο υφυπουργός Αθλητισμού την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Πανιώνιο μετά από εισήγηση της αστυνομίας. Ανάλογη απόφαση και για το ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Χωρίς κόσμο της ΑΕΚ, αλλά μόνο του Πανιωνίου θα διεξαχθεί ο αγώνας των δύο ομάδων τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κατόπιν εισήγησης της αστυνομίας και επικαλούμενος «λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αποφάσισε «… την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 06-03-2017 και ώρα 19:30, στο γήπεδο Νέας Σμύρνης».

Επίσης αποφάσισε και την «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2016 – 2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. - Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 4-3-2017 και ώρα 15.00, στο γήπεδο “ AEL FC ARENA”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x